Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: octubre, 2014

CALENDARI

Us deixem aquí el calendari 2014-2015 perque us pogueu organitzar lu millor possible, tot i així els repartirem el pròxim cau perque els tingueu en paper també!
BON DIA!!!!!  Teniu ganes de que arribi dissabte? Nosaltres si! És IMPORTANT que els que falteu per portar les autoritzacions no us les deixeu a casa, i també que animeu a que vinguin nous castorets al cau de 1r i 2n any! Com sabreu s'acosta la CASTANYADA i nosaltres també la celebrarem a la nostre manera, així que pel proxim cau dissabte 1 d'Octubre heu de vindre disfrassats de Castenyera: amb el foulard al cap i un davantal (com a mínim, podeu deixar anar la imaginació) No oblideu portar un diari, de la resta ens encarreguem nosaltres! Agrairiem que confirmessiu assistència, ens veiem aviat!

CAU!!

Bona tarda a tothom!! No oblideu venir aquest dissabte dia 25 de Octubre amb força i amb moltes ganes de les 16.00 a les 18.00 com sempre al Lledoner, us hi esperem! Ens agradaria que els de primer i segon any si tenen algun amiguet o amigueta que es vulgui apuntar que no dubtin en portar-lo, ja que quants més siguem, millor ens ho passarem! Ens veiem aviat Castorets i Lludriguetes!

LLIURE!

BON DIA CUCARELIOS!! Ja han marxat les taques de pintura? Esperem que si!! Aquest dissabte 18 d'Octubre és lliure!! (Hi ha la lleugera possiblitat de que hagi arribat a les vostres orelles que hi ha cau  pero tot és degut a un malentès). Així que aprofiteu el cap de setmana per fer el que més us vingui de gust, i ens veiem la setmana que ve! Petonets i fins aviat! Pd. Gràcies als pares de la Júlia pel fabulós berenar!

PRIMER CAU

Hola Castorets i Lludriguetes!!! Us recordem que aquest dissabte 11 d'Octubre arrenca un nou curs amb el primer cau com sempre de 16.00 a 18.00 al Lledoner. IMPORTANT no portar la vostre semarreta preferida, ja que farem un taller de pintura i pot sortir lleugerament perjudicada. Així que si teniu roba vella o que no sigui del vostre gust per casa la podeu aprofitar per l'ocasió. Us esperem amb moltes ganes i il·lusió de començar una nova aventura plena de sorpreses, Fins aviat!!

Festa de Passos

Bon dia a tothom, Com tots deveu saber aquest cap de setmana és la última sortida del curs, és a dir, la Festa de Passos. Dissabte hem quedat a les 15:00 h a l’estació de tren de Granollers-Centre i el tren surt a les 15:38 h. Aquesta última sortida anirem a Cardedeu. És important que porteu sopar per a compartir. Estem agraïts dels menjars que heu dut per a compartir fins ara, però sisplau porteu només menjar per a vosaltres i per una persona més, perquè sinó acaba sobrant molt menjar. Per acabar els haureu de venir a buscar diumenge a les 16:00 h a la plaça 11 de setembre. Si necessiteu quelcom només ho heu de dir. Sempre a punt!!