Passa al contingut principal

CAU!!

Bona tarda a tothom!!

No oblideu venir aquest dissabte dia 25 de Octubre amb força i amb moltes ganes de les 16.00 a les 18.00 com sempre al Lledoner, us hi esperem!

Ens agradaria que els de primer i segon any si tenen algun amiguet o amigueta que es vulgui apuntar que no dubtin en portar-lo, ja que quants més siguem, millor ens ho passarem!

Ens veiem aviat Castorets i Lludriguetes!


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Festa Escolta

Bona tarda Castors i Llúdrigues, us desit gem un feliç dia de Sant Jordi, Aquest dissabte és la Festa Escolta, però aquest any és una mica diferents als altres. Primer de tot, aquest any trobarem davant de un campament amb la Festa Escolta, serà a la Plaça Maluquer i Salvador i començarà a les 10 del matí. Els caps farem tot d’activitats i jocs per a tots els nens de la ciutat, per tant no es obligatori que vingueu, això sí esteu tots convidats a venir i participar com a un nen més de la ciutat. A part de les activitats la branca de Truc farà un dinar popular, amb una botifarrada amb mongetes, per a poder subvencionar el seu projecte. Finalment les activitats acabaran després de dinar i es començarà a recollir per tal de tenir la plaça recollida a les 5 de la tarda. Així que, tots aquells que vulgueu ens veiem dissabte al matí!! Sempre a punt!

Primer cau!

Benvinguts, cucarells, al blog de l’agrupament! Com ja sabeu aquí anirem informant-vos de tot el que fem, tant caus, sortides... Despres d’una llarga espera ha arribat el moment! Aquest diumenge és el primer cau!!!!!!!!!!! Estem molt emocionats per començar el curs, i esperem que els castors també ho estiguin. Quedem el diumenge a les 16.00h al lledoner. El cau és fins les 18.00h. És molt important que tots els infants vinguin amb moltes ganes de passar-s’ho molt bé!! D’altra banda, recordeu que ens haureu de portar els papers que us vam demanar. ENS VEIEM EL DIUMENGE!!
Bona tarda Castors i Llúdrigues! Volem recordar que aquest cap de setmana hi ha cau. Dissabte a les 16 hores al cau del Lledoner, fins les 18 hores.   Us esperem a tors amb moltes ganes de passar-vos-ho molt bé!   Necessitem la màxima assistència , per que farem una activitat molt divertida i no volem que cap nen falti, ademes l'Astreu ens ha comentat que aquest cap de setmana ens ensenyara un joc nou.   Confirmeu l'assistència o la no assistència al cau si us plau! D'altra banda volem comentar que el cap de setmana del 5-6 d'Abril hi haurà sortida, tal i com posa al calendari, però us convidem als pares trobar-nos aquell diumenge per dinar i aixi parlar i aclarir dubtes sobre els campaments. De tota manera ja us ho explicarem millor la setmana que ve. Fins dissabte! Sempre A Punt! Equip de Castors Cucarells