Passa al contingut principal

Sortida 17-18 Febrer i Campaments de Setmana Santa

Hola cucarells!! Aquesta setmana veureu que el blog està ple de informació! La dividirem en dues parts:

1. SORTIDA 17-18 FEBRER

Aquest cap de setmana tenim sortida!! Anirem a dormir al cau de La Garriga! Quedem dissabte a les 15.20 a l'estació de tren Granollers-Canovelles. Diumenge arribarem a la mateixa estació a les 15.30 .
Cal portar:

-Berenar de dissabte
-Sopar de dissabte: ATENCIÓ! FAREM SOPAR COMPARTIT:

·Els cucarells de primer i segon any heu de portar el SEGON PLAT
·Els cucarells de tercer any heu de portar el PRIMER PLAT
·Els caps portarem els postres.

-Esmorzar de diumenge
-Dinar de diumenge
-Foulard
-Roba d'abric i de recanvi (Farà fred!!!)
-Sac, aïllant i pijama
-Neceser
-Cantimplora
-Capelina (Important!)

I tampoc us deixeu el somriure ni l'energia!! Ens veiem dissabte!

2. CAMPAMENTS SETMANA SANTA:

Bon dia/tarda famílies!
Aquest any, l'Agrupament en fem 60! Ja són molts anys educant en valors i transformant el món a través del lleure. Per tal de poder celebrar el nostre seixantè, aquest any farem uns campaments de primavera conjunts! Les dates són del 24 al 27 de març i el lloc és a Saldes. Sabem que els més petits mai han fet uns campaments de primavera, però volem animar-vos a que vinguin perquè serà una experiència probablement única al llarg de la seva vida escolta. Mai s'han fet uns campaments conjunts. Els caps hem preparat moltes activitats, un eix sobre com els éssers del bosc ens ajuden a millorar Granollers, i tot estarà perfectament supervisat i cuidat.
A més, les famílies esteu convidades a venir a passar el primer dia (24) a fer les activitats amb tots nosaltres i fins i tot si us ve de gust, podeu portar la vostra tenda i tornar a rememorar (o viure de nou) una nit escolta!
Així doncs, us agrairem si ens confirmeu l'assistència als campaments, tant dels nens i nenes com la vostra el primer dia. Més endavant, us donarem tota la informació sobre el material, horaris etc.
Tenim moltes ganes de passar-ho bé tots junts!

Si teniu algun dubte podeu contactar amb nosaltres durant la setmana o dissabte abans de marxar de sortida a La Garriga resoldrem totes les vostres inquietuds! Aquests campaments seràn inolvidables! 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Festa Escolta

Bona tarda Castors i Llúdrigues, us desit gem un feliç dia de Sant Jordi, Aquest dissabte és la Festa Escolta, però aquest any és una mica diferents als altres. Primer de tot, aquest any trobarem davant de un campament amb la Festa Escolta, serà a la Plaça Maluquer i Salvador i començarà a les 10 del matí. Els caps farem tot d’activitats i jocs per a tots els nens de la ciutat, per tant no es obligatori que vingueu, això sí esteu tots convidats a venir i participar com a un nen més de la ciutat. A part de les activitats la branca de Truc farà un dinar popular, amb una botifarrada amb mongetes, per a poder subvencionar el seu projecte. Finalment les activitats acabaran després de dinar i es començarà a recollir per tal de tenir la plaça recollida a les 5 de la tarda. Així que, tots aquells que vulgueu ens veiem dissabte al matí!! Sempre a punt!

Primer cau!

Benvinguts, cucarells, al blog de l’agrupament! Com ja sabeu aquí anirem informant-vos de tot el que fem, tant caus, sortides... Despres d’una llarga espera ha arribat el moment! Aquest diumenge és el primer cau!!!!!!!!!!! Estem molt emocionats per començar el curs, i esperem que els castors també ho estiguin. Quedem el diumenge a les 16.00h al lledoner. El cau és fins les 18.00h. És molt important que tots els infants vinguin amb moltes ganes de passar-s’ho molt bé!! D’altra banda, recordeu que ens haureu de portar els papers que us vam demanar. ENS VEIEM EL DIUMENGE!!
Bona tarda Castors i Llúdrigues! Volem recordar que aquest cap de setmana hi ha cau. Dissabte a les 16 hores al cau del Lledoner, fins les 18 hores.   Us esperem a tors amb moltes ganes de passar-vos-ho molt bé!   Necessitem la màxima assistència , per que farem una activitat molt divertida i no volem que cap nen falti, ademes l'Astreu ens ha comentat que aquest cap de setmana ens ensenyara un joc nou.   Confirmeu l'assistència o la no assistència al cau si us plau! D'altra banda volem comentar que el cap de setmana del 5-6 d'Abril hi haurà sortida, tal i com posa al calendari, però us convidem als pares trobar-nos aquell diumenge per dinar i aixi parlar i aclarir dubtes sobre els campaments. De tota manera ja us ho explicarem millor la setmana que ve. Fins dissabte! Sempre A Punt! Equip de Castors Cucarells