Passa al contingut principal
Hola Cators cucarells!

Us posem tota la informació respecte al campament:

Sobre tot el material que heu de dur dins la motxilla al campament us ho posem a continuació:

QUÈ HEM DE PORTAR PER ANAR DE CAMPAMENT ?

- Sac d’estiu
- Aïllant
- Pijama
-  Motxilla petita (amb els àpats del primer dia)
- 4 mudes roba (pantalons, samarreta)
-  8 mudes o més de roba interior(calçes/calçotets i mitjons)
-    Necesser: tovallola petita, raspall i pasta de dents i pinta o raspall i sabó de cos i de cap, crema solar, anti-mosquits.
-   Roba d'abric: anorac(fora de la motxilla) o forro polar gruixit i un jersei, pantalons llargs
- Àpats: Esmorzar per menjar després del viatge i el dinar.(entrepà
-   Atuells( coberts: forquilla, cullera, ganivet(marcats amb el nom de cada nen), got i 2 plats de plàstic dur o metàl•lics.
- Cantimplora
-  Capelina
-  Llanterna
-  Mocadors de paper
-  Calçat còmode: bambes còmodes, botes de muntanya i xancletes lligades.
- Banyador i tovallola.
-Gorra
- foulard

Material complementari:
- Draps de cuina
- plàstic 2mx2m.
-pinces d’estendre la roba

Recordeu no oblidar-vos res de la llista i intenteu marcar totes les peces de roba i material que porteu així serà més fàcil trobar propietari al qui ho hagi perdut.



A continuació us presentem els escamatos amb els seus pares de contacte en el cas de que haguéssim de trucar per alguna urgència.




 Per últim:





Pel que fa al que us vem comentar als pares dels castors que hauríem de quedar un dia a una hora perque ens acabéssiu de donar les autoritzacions i tot el que es va parlar a la reunió. Ens ho hauríeu de portar el dia 19 de juliol a les 20.30h al cau (centre cívic del Lledoner). Allà ens donareu tot el que ens hagueu de donar i si pot ser amb el nom marcat i així ens serà més fàcil guardar-ho. A més també demanar-vos tots els castors que tinguin el cançoner que el vem fer a la primera sortida tots els que el guardeu també necessitaríem que els pares ens el portéssiu.


Moltes gràcies ens veiem el dia 19 de Juliol amb els pares i amb vosaltres Castors Cucarells ens veiem el dia 29 amb moltes ganes de passar-ho molt bé!






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FESTA D'AGRUPAMENT 21-22 DE MAIG

 Hola famílies! Aquest cap de setmana toca una sortida una mica especial perquè torna la FESTA D’AGRUPAMENT! Aquesta festa és molt important perquè tot l'agrupament anirem de sortida al mateix camp!   COM I QUAN HI ANEM El dissabte 21 quedem a les 10:30h directament a Can PuigOriol Xic  (Corró d’Amunt), que és on acamparem! ( UBICACIÓ ) El diumenge 22 heu de venir les famílies a les 12h també a Can PuigOriol Xic !   HORARI DIUMENGE 12:00h : Arribada de famílies al camp (procureu ser ben puntuals!) 12:30h : Espai de danses amb famílies. 13:30: CONCURS DE TAPES I BEGUDES (us animem a participar-hi!! 😋 ) 14:00h: Dinar conjunt caps, infants i famílies 15:00h: cançoner conjunt 16:00h: RECOLLIDA i cap a casa!!!!! Concurs de tapes: per totes aquelles que volgueu participat, tornem a tirar endavant el SÚPER CONCURS DE TAPES i COMBINATS 0% DE L’AGRUPAMENT!!!   Haureu de portar la vostra millor tapa i/o beguda (0%), amb la que podreu optar als següents p

SORTIDA 26-27 FEBRER

Hola famílies!!! Els caps esperem que estigueu bé!! Com ja sabeu aquest cap de setmana tenim sortida i anirem a Corró d’Amunt! COM I QUAN HI ANIRÈM? 🚆 Quedarem el  dissabte  dia  26  de febrer a les  12:00h directament al Consell del Poble de Corró d’Amunt.  El  diumenge   27  els heu de venir a buscar al mateix lloc també a les  12:00! Ubicació del Consell de Poble QUÈ HEM DE PORTAR A LA MOTXILLA?   🎒 Com ja sabem de les altres sortides, a la motxilla hi hem de portar: Sac Aïllant Roba de recanvi Pijama Roba d’abric Capelina Lot Cantimplora Necesser Calçat còmode Foulard i camisa Àpats Dinar Berenar Sopar (NO farem sopar per compartir!) Esmorzar de diumenge Els caps tenim moltes ganes d’anar de sortida i esperem que tingueu moltíssimes ganes de  PASSAR-HO BÉ !!! Fins dissabte!!! RIU AMUNT  ⚜