Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: gener, 2019

Cau 26 de gener

Hola famílies! Aquest dissabte 26 de gener, farem un cau especial. En comptes de fer-lo al lledoner el farem al carrer per tal de donar-nos a conèixer i que la gent pugui veure de quina manera treballem. Quedem dissabte a les 16.00h a les grades del parc Torras Villà. El cau durarà dues hores, com sempre! Fins dissabte!!
Hola cucarells! Ens ha agradat molt aquesta sortida amb vosaltres (com totes, jejejeje😜)!!! Ara us trobem a faltar! Us pengem les fotos que vam anar fent perquè no us n'oblideu de tot el que hem fet! Enrecordeu-vos sobre tot dels escamots que vam fer eh! Ens veiem el dissabte al cau, aquest serà una mica diferent! Aquest és l'enllaç per accedir a la carpeta del drive on hi ha totes les fotos:  https://drive.google.com/drive/folders/1xKvnpYej4he25rCHSl9DFXBBw7j0SynA?usp=sharing

Sortida 19-20 gener

Hola famílies!!! Com sabeu, aquest cap de setmana tenim la sortida del gener!!!  Anirem a Sant Llorenç Savall. Quedem el dissabte a les 11:30 a l'estació de Granollers-Canovelles i tornarem el diumenge sobre les 16:00 a la mateixa estació. (Com que hem de fer més d'un transbord i no podem acabar de quadrar bé els horaris, us anirem concretant la hora el diumenge) Els àpats que heu de portar per aquesta sortida són: -Dinar de dissabte -Berenar -Sopar -Esmorzar -Dinar Com que anirem molt atrafegats amb els transbords, creiem que és millor que els dinars siguin entepans, ja que són més ràpids de menjar i si passa alguna cosa amb els trens que tinguem temps. D'altra banda heu de portar roba d'abric ja que fara molt fred allà!!❄️❄️❄️❄️❄️ Recordem que és molt important que tots els infants vinguin a les sortides, però aquesta en concret més perquè descobrirem quins seran els escamots (petits grups de treball).🎉🎉🎉 Ens veiem dissabte!!!