Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: maig, 2018

Cau 2 de juny!

Hola cucarells!! Aquest cap de setmana tenim cau matinal, serà de 10 a 12 al Lledoner com sempre!! El curs s'està acabant i sembla que la nostra aventura a l'illa carbassa també està a punt d'acabar!! Però per acabar de derrotar a tots els malvats us necessitem cucarells!! És molt important que vingueu amb tota l'energia del món a aquest cau i a més a més haureu de venir equipats... Heu de portar un cinta guerrera lligada al front! Us deixem aquí sota una foto d'exemple!! Fins dissabteeee una abraçadaaa!

Sortida 19-20 maig

Hola cucarells! Aquest cap de setmana tenim una sortida especial ja que marxarem conjuntament amb l'altre unitat de castors, els menairons! Per aquesta sortida tenim dos plans i depenent de la situació meteorològica farem un o l'altre! Tot i que ara mateix té molta pinta que farem el pla B. Divendres us confirmarem quin pla escollim. PLA A (en cas que no hi hagi previsió de pluja durant el cap de setmana) Quedem a les 14.30 a l'estació GRANOLLERS-CANOVELLES. Anirem amb tren fins la Garriga i un cop allà pujarem a peu fins el Puigraciós. Dormirem en tendes en el camp on anàvem a fer els campaments de setmana santa. El diumenge els vostres pares us han de venir a recollir a les 15.00h al Santuari de Puigraciós (ja passarem ubicació si cal). PLA B (si es manté la previsió de pluja) Quedem a les 15.10 a l'estació Granollers CENTRE. Anirem amb tren fins a LLinars i dormirem al centre excursionista. Diumenge us han de venir a recollir a les 16.00h a l'estació Granollers C

Cau 12 maig

Hola cucarells!!!! Aquest cap de setmana tenim un cau una mica especial! L'horari serà el habitual, de 16h a 18h, però aquest cop NO farem cau al centre cívic! Quedem a les 16.00h a la Plaça de les Hortes, i quan hi siguem tots anirem al parc del Congost i participarem a la gimcana infantil de Barraques organitzada per diverses entitats de Granollers com Blancs, Blaus, el PIN... Serà una bona oportunitat per conèixer a altres entitats de la ciutat i passar una bona estona amb ells! A les 18,00 els vostres pares i mares us han de venir a recollir al parc del Congost! No us oblideu el foulard! Fins dissabte! Una abraçada!!! Per cert... us deixem una endevinalla que heu de portar resolta el dissabte... Tinc la panxa buida me la lliguen amb cordes i em poso a cantar si algú me les toca .