Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: novembre, 2017

Sortida 2-3 de desembre!

Hola cucarells!! Aquest darrer dissabte vam viure un cau molt especial! Vam conèixer en Neo i la Sansa i ara hem d'esperar noves notícies seves! Però aquest cap de setmana també viurem una experiència especial i divertida! Aquest cap de setmana....Tenim sortida conjunta amb l'altre branca de castors, els menairons! Serà una bona oportunitat per fer nous amics! Anirem de sortida a Girona. Quedem dissabte a les 15.15 a l'estació de tren Granollers Centre. I el diumenge us han de recollir a la mateixa estació a les 16.35 Què heu de portar? -Berenar de dissabte -Sopar de dissabte -Esmorzar de diumenge -Dinar de diumenge -Foulard -Roba d'abric i de recanvi -Sac, aïllant i pijama -Neceser -Cantimplora -Capelina I això és tot... ens veiem dissabte maques i macos!! Una abraçada cucarells!!

Cau 25 novembre!

Hola cucareeells!! Aquest dissabte tornem a tenir cau... Però atenció! Recuperem el horari habitual: 16-00h a 18.00h al Lledoner. Per aquest cau és molt important portar el foulard i SOBRETOT: els mitjons per sobre dels pantalons! És d'una extrema importància! Us deixem un exemple... Ens veiem dissabte! Una forta abraçada!!

Cau 18 de novembre!!

Hola cucarells!!! Aquest cap de setmana ens tornem a veure!! Ueeeee!! Tenim cau matinal de 10.00h a 12.00h al Lledoner!! És molt molt molt molt important que porteu dues coses: 1. Foulard!! Ara ja en teniu tots així que no hi ha excusa gamberros! 2. Una gorra de sol!! Ja veureu perquè... jejeje Ens veiem dissabte!! Una graaan abraçada