Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: setembre, 2017

FFF (Foulard Final Fest)

Hola famílies!!! Aquest cap de setmana com sabeu és la FFF. Una festa que serveix per mostrar a familiars i a la gent de les altres unitats que és el que hem fet al llarg del curs. Quederem dissabte 30 a les 16.30h al Lledoner , i estarem amb els nens fins les 17h per assajar la nostre representació un últim cop (els nens que no van venir el cau passat que no es preocupin, tindràn temps per aprendre-ho!). Seguidament quederem a les 17h al Lledoner amb tots els nens i famílies. S'aproxima que la festa durarà fins a les 19.30- 20h. PD: Recordem que la reunió de pares serà dimecres 27 a les 21:00 al lledoner, us hi esperem a tots :)

Últim cau !! 22/09/2017

Doncs sí, aquest serà l'últim cau que farem nosaltres sols, de 16:00 a 18:00 al lledoner com sempre, oooooooooooooooh          ei! Però tranquil tothom, que això no acaba aquí! La setmana que ve (el 30 set -1 oct), a part de ser lúltim dia abans del Referèndum, també serà la FFF (Foulard Final Fest) o Foulard Party, com vulgueu. És un acte que fem per ensenyar a les famílies el que hem fet una mica durant l'any i els campaments i per això els convidem cada any a que vinguin al lledoner a veurens. I encara la setmana següent, els dies 7 - 8 d'octubre, estarem junts per marxar de sortida, segurament dissabte havent dinat. Sortirem dissabte tots junts i farem com cada any el Pas de branca, on tothom anirà amb la seva nova unitat i així començarem el curs que ve. Els pares us vindran a buscar a les 16:00 h al parc del Pinetons, a Cardedeu. No és per dir secretets, però ja sabem qui seran els vostres propers caps i ens fa molt l'efecte de que us agradaran tant o més que nosa

REUNIÓ INICI DE CURS

Bon dia cukiiis!!! Us informem que la reunió d'inici de curs es fara el dimecres 27 de setembre a les 21h al Lledoner. Allà presentarem el nou curs, amb nous caps i tota la pesca. És important que vingui el màxim de gent!!! Serveix perque tothom estigui al dia dels canvis de cara al curs vinent. Ens veiem molt aviat. Equip de cuki-caps.

CAU 16-09

Bona nit Famílies!!!! Com ha anat l'estiu? Esperem que hagueu recarregat forces perque comencem forts!!! Aquest és el calendari per acabar el curs: 16-09: cau 23-09: cau 30-09: Foulard Final Fest 07/08-10: Festa de passos (sortida) Us donarem la informació de la Foulard Final Fest i la Festa de passos més endavant. Com sabeu, a partir de la Festa de passos els nens ja podran començar el nou curs amb la nova unitat... Quins nervis!!! Això és tot!!! Ens veiem dissabte a les 16h al Lledoner. Caps.