Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: novembre, 2014
HOLA A TOTS I A TOTES!! Recuperats? Recordem que aquest dissabte 22 de novembre toca CAU i afegim que també hi tindrà lloc la primera REUNIÓ DE PARES, que es durà a terme a partir de les 16.00 (la mateixa hora de l'inici del cau) Per cert, si algun amiguet o amigueta de 1r o 2n any es vol animar a apuntar-se, encara hi és a temps!!! ÉS IMPORTANT CONFIRMAR L'ASSISTÈNCIA TANT DELS NENS AL CAU COM DELS PARES A LA REUNIÓ SISPLIS :) GRÀCIEEEEEEESSSSSSS Fins dissabte, Ànims per acabar amb força la setmana ;)
EI BOLETAIREEEEEEEEEES!!!!!!!! Ja us heu recuperat de la excursió?  Per si de cas necessiteu alguns dies més per estar a tope aquest cap de setmana és lliure! Així que no ens veurem fins el dissabte 22 de novembre :(  Gaudiu de la setmana pd. Us deixo aqui una fotu de la sortida que estem gairabé tots els que vam anar-hi (falten la Ingrid i el Gerard) a la fotografia s'aprecia que guapos i guapes som tots :D
ATENCIÓ CUCARELIOOOS!!!!!  El proper dissabte dia 8 de Novembre realitzarem una sortida DE UN DIA!! Anirem a passar el dia a Sant Celoni, farem una caminada, i activitats diverses, pero això sí, a sopar i a dormir a caseta. NO CAL PORTAR:  - Dinar ja que farem una botifarrada CAL PORTAR: - Esmorzar per dissabte - Cantimplora plena - Motxilla petita - Calçat còmode per caminar - Roba d'abrig - Capelina - Berenar per COMPARIR (qualsevol oferta és vàlida) - Camisa i foulard qui en tingui - I per últim, però no menys important moltes ganes de passar-ho bé! Sortirem de l'estació de Granollers Centre, on hi heu de ser a les 8.00h, i acabarem la sortida a les 20.00h al Lledoner. PD. Aquí us deixo un petit record de l'últim cau, on els cucarells ho vem petar molt!!! !