Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: juny, 2014

Última sortida!!!

Bon dia Castors i Llúdrigues!! Com tots sabeu el curs s'està acabant, i aquest cap de setmana del 28 i 29 de juny farem la última sortida. Per tema de examens finals no podrem realitzar una sortida com sempre, però per no deixar-vos sense farem un super sortida a la platja!!!! Quedem aquest dissabte a les 9:30 a l'estació d'autobusos, l'autobus sortirà a les 10:05 aixì que sigueu puntuals. Tots aquells que vingueu haureu de dur: esmorzar, dinar, una gorra, crema solar (els que necessiteu crema solar especials la porteu si us plau, i que també la duguis possada de casa), tovallola, banyador, roba de recanvi, xancletes lligades!! etc... Agafarem el bus a les 17:00h, per tant serem a Granollers a les 17:50h. CONFIRMEU ASSISTÈNCIA A LA SORTIDA!!!! P.D: Us hem enviat un mail. Si us plau mireu-lo i contesteu.
Bon Dia Castors!!! Per començar ens agradaria disculpar-nos per anar una miqueta tard. Estem d'examens finals i ens costa molt trobar un moment. Primerament parlarem sobre el cau d'aquest dissabte. Com sempre el cau començarà a les 16:00h , però aquest cop demanem si podeu venir a buscar els nens un quart d'hora abans. Per aquest cau, també demanem que portin roba de recanvi per que tornarem a fer jocs d'aigua, ja que la setmana passada no els varem poder fer. Recomanem també, que no vinguin els infants amb xancletes de dit, ja que els es molt incòmode còrrer i també és bastant perillós.  CONFIRMEU ASSISTÈNCIA AL CAU SI US PLAU. Els caps hem de comprar un cert material per els nens que costa diners i si desprès ens trobem un cau amb 5 nens és molt trist i es fa un gasto innecessari.   Tornem al tema de recollir els nens abans, ho demanem ja que des de les tres entitats de lleure s'organitza pels nens un musik'n viu per nens el Dissabte a les 18:00h, i hem d'
Bona tarda Cucarells!!!!! Aquest dissabte tornem a tenir cau (com sempre, de 16:00 a 18:00)!!! IMPORTANT! Heu de portar: - Roba de recanvi ! Mai se sap què pot passar amb la que porteu posada... - També, si voleu, alguna cosa per mullar (evidentment el material que porteu serà PER COMPARTIR amb tothom). - I per últim, BERENAR per compartir amb la resta de la unitat. I això és tot, confirmeu assistència si us plau! Fins dissabte!! Sempre a punt!