Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: maig, 2014

Dissabte dia 31

Bona nit Castors i Llúdrigues, Aquesta setmana hi ha cau, però aquest cop el cau es farà a les pistes d'atletisme de Granollers, ja que aquest cap de setmana es realitza el 2n Torneig de Scoutball. Així que ens veiem el dissabte a les 16:00 amb moltes ganes de jugar a scoutball. Sempre a punt!
Bona niit Castors!! Portem bones noticies! Aquesta setmana de la FESTA D'AGRUPAMENT!!! Serà la primera sortida amb tendes, ara que comença el bon temps. Anem al camp  Can Puigoriol Xic-Feixa del Pou" de Cardedeu.  NECESSITEM QUE CONFIRMEU ASSISTÈNCIA! ÉS MOLT IMPORTANT! El planning és el següent: DISSABTE 24 de MAIG A les 10:00 a la Plaça Espanya, al costat de l' estació de Les Franqueses-Granollers Nord. És MOLT IMPORTANT que sigeu el més PUNTUALS possible.  Haurem de caminar un a mica, uns 4,5 km aixi que portin xiruques i les motxiles ben fete amb el just i necessari. (Encara fa fred a les nits). DIUMENGE 25 A les 11:00 del matí us esperem a tots els pares al camp per tal de realitzar el dinar i jocs conjunts com cada any! La novetat d'aquets any però, és el concurs de Tapes! CONCURS DE TAPES (activitat de pares voluntària) -El concurs de tapes no disposarem de fogons ni res, per tant s'ha de portar tot preparat, és a dir: si decideixen portar algú amb ou, per
Bon dia Castors!! Volem recordar que aquest cap de setmana hi ha cau! Ens veiem Dissabte a les 4 al Lledoner! És molt important l'assistència de tothom, per que farem una activitat molt xula amb les flors que vam recollir la setmana passada, ho recordeu??? També de part dels Rangers ens han demanat que us informem que aquest cap de setmana prepararan el berenar per tal de recaptar diners per finançar-se el seu projecte de l'estiu. Ens veiem dissabte! confirmeu assistència si us plau! Equip de Castors Cucarells Sempre A Punt!

10 de maig

Bon dia Castors i Llúdrigues, Aquest dissabte hi ha CAU!!!!! Així que us esperem a les 4 al Lledoner amb moltes ganes de pasar-vos-ho bé. Tots aquells que creieu que farà calor podeu dur la cantimplora....(farem una petita excursioneta!!!) Fins dissabte i Sempre a punt!