Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: desembre, 2012
HOLA HOLA CUCARELLLS!!! Aquest cap de setmana tenim SORTIDA !!!! En teniu ganes? Nosaltres en tenim MOLTES!! Aquesta sortida será especial i és molt important que ningú falti!!! Quedarem el dissabte dia 22 a les 15h a l'estació de Granollers-Canovelles i arribarem el diumenge dia 23 a les 13:30h a la mateixa estació de Granollers-Canovelles. Anem a Vic!! A continuació us posem les 10 coses INDISPENSABLES per anar de sortida: 1) Cal que t'aprenguis aquestes nadales , d'ajuntem el link a continuació perquè ho miris al youtube i les aprenguis al peu de la lletra: https://www.youtube.com/watch?v=wKTZSVA-dhs https://www.youtube.com/watch?v=ehgi03odYPY https://www.youtube.com/watch?v=hAC0w-LOIc0 2)Hauràs de portar roba per anar guapo , és Nadal i hem d'anar tots mudats! No t'ho pots deixar ho te'n penadiràs!!  3)Farem un sopar compartit. Pels que no ho sabeu, és tracta d'un sopar on cadascú portara un plat ( 1r o 2n) per 3 o 4 persones i el comprtariá amb totho
HOLA HOLA!!!!! Com esteu? Com va anar el pont? Preparats per demà? Preparats per la sortida de Nadal? Ens posem en contacte amb vosaltres per recordar-vos que demà, diumenge, farem cau de 5 a 7 a la Plç. de  l'Esglèsia, com va vàrem dir en el post anterior! CAL PORTAR : EL FULARD I MOLTES GANES DE FER ACTIVITATS I PASSAR-NOS-HO GENIAL!!! Us esperem a tots, no podeu faltar! PD: Entre dimarts i dimecres de la setmana vinent us penjarem aquí el que cal dur per la sortida del cap de setmana 22 i 23! Sempre a punt, L'equip de caps de CUCARELLS!!!
HOLA HOLAAA CUCARELLS!! Comença el pont! Que fareu aquets dies? Com porteu els enigmes? Bé no? La Llúdriga Lola encara no els ha resolt, esperem que vosaltres sigueu més astuts i els pogueu resoldre abans! RECORDATORI: 1) Aquest cap de setmana és PONT! Per tant NO hi ha cau ni sortida! Així podrem aprofitar tots per passar temps amb la família i els amics! 2) La setmana que ve és la MARATÓ de TV3, per tant no hi haurá cau dissabte perquè DIUMENGE 16 farem activitats de 17h-19h a la Plaça de l'Esglèsia per tal de col.laborar amb la Marató. Haurem d'estar tots a les 17 a la mateixa Plaça de l'Esglèsia. 3) El cap de setmana del 22-23 HI HA SORTIDA!  I no pot faltar-hi ningú!! 4) Cal que aneu portant les camises blanques que ja us vam explicar quan abans millor! Dons això és tot! Passeu-vos-ho molt bé!! Sempre a punt, Equip de caps de Castors Cucarells!!