Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: octubre, 2012
Hola Cucarells!!! Com va la preparació de la Castanyada? Preparats per fer panallets i menjar castanyes? Us recordem que aquest cap de setmana no hi haurà ni cau,ni sortida, és lliure . Així podrem celebrar tots la Castanyada com cal i amb la família! Però heu de tenir present que la setmana vinent (10-11/11/2012) TENIM SORTIDA!!! La setmana que ve us confirmarem el lloc on anem i els horaris però conteu que sortirem dissabte havent dinat i tornarem diumenge després de dinar. Per la sortida és molt important que porteu la LLIBRETA DE LA RESPONSABILITAT QUE VÀREM FER AL CAU amb l'ENIGMA fet!! Per altra banda també heu de portar un COMPLEMENT EXTRAVAGANT (barret, bufandes amb plomes o alguna cosa especial). Us esperem a tots a la Sortida, és molt important que no falti ningú! Us acabarem d'informar sobre el lloc i els horaris tant bon punt ho tinguem confirmat. I intentarem donar-vos el calendari lo abans possible. Sempre a punt! Equip de caps de Castors-Cucarells.
Hola Castors Cucarells! Us recordem que demà hi ha cau a les 11 del matí fins a la 1 del mig dia! Veniu amb moltes ganes de passar-ho bé i amb moltes ganes d'aprendre coses noves! Sempre a punt. Equip de Caps
HOLA A TOTS I TOTES!! Primer volem donar-vos la benvinguda a aquest nou curs i per tal de començar ven fort, us informem ja de el calendari d'aquest mes d'octubre. Aquest cap de setmana (20-21) tenim CAU, com sempre, us esperem a tots i totes ,el dissabte a les 16h al Lladoner, només cal que porteu molta energia i moltes ganes de passar-vos-ho bé! També us informem que el proper cap de setmana (27-28), potser farem el cau en un horari diferent de l'habitual (al matí), ja que tots Caps de l'agrupament tenim una sortida on no hi podem faltar, us informarem del possible canvi la setmana vinent .  Per acaba,r recordar-vos que el cap de setmana de la Castanyada será lliure, perquè tots poguem aprofitar el pont com cal!! Esperem poguer-vos lliura el Calendari de tot l'any lo abans possible, perquè us pogueu organitzar i poguer sempre ser-hi tots; Tots els Cucarells són molt importants! Sempre a punt, L'equip de Caps de Castors-Cucarells. 

Festa de passos!

Aquí teniu les super fotos de la última sortida: