Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: juny, 2012

ÚLTIMA SORTIDA PRECAMPAMENTS.

Hola Castors, després d'uns dies de festa i de relax, ens em de tornar a posar les piles, per això aquest cap de setmana anirem de sortida.  Farem una sortida molt divertida, ja veureu. Per començar cal dir que necessitarem la col·laboració dels pares, per això es important que ENS TRUQUEU QUAN ABANS MILLOR PER SABER SI PODEM COMPTAR AMB LA VOSTRA AJUDA. La sortida consistirà en: Dissabte quedem a les 11 del matí a Malgrat de Mar, a l’estació de Tren. Anirem a dormir a un càmping de Blanes, així que heu de portar sac, aïllant, foulard, etc.  Diumenge és quan els pares preneu protagonisme: volem fer un dinar tots junts per fer cohesió abans de campaments i acabar d'animar als indecisos. Els caps havíem pensat de fer una barbacoa, però finalment sera  un dinar com el de la festa d'Agrupament. Cadascú porta el seu menjar, i dinem tots en rotllana i a l'ombreta que fa molta calor. Es important saber els pares que podríeu venir, en cas de no poder venir, la sortida es faria
Castors! Aquest cau serà encara més especial que els anteriors! Perquè, enlloc de fer-lo de 16 a 18, el farem de 9 a 18! Quedarem a les 9 del matí a l'estació de busos, agafarem el bus de les 9:30. Anem a fer una travessa pels pirineus!  NOOOOOOOOOOOOO!!! Anirem a la platja, a Mataró!!! Per tant, és molt important que porteu: -Banyador -Tovallola -Xancles -CREMA SOLAR PROTECCIÓ MÀXIMA -Gorra -Esmorzar i dinar(entrepants preferiblement, però grans eh! Que han d'aguantar tot el dia!!!(els nens, no els entrepans)) -Molta aigua!!! -Foulard I esmorzeu fort a casa!!! Us esperem a tots, i demanem que confirmeu assistència !!!
Hola Castors!!! Dissabte tenim cau, i ho petarem! Cal portar: -Sac de dormir -Motxilla de sortida -Roba d'abric, molta roba d'abric. -Fulard -Cantimplora -Barret o gorra -Guants -Bufanda -Ganes de passar  fred Us esperem dissabte, puntuals!