Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: maig, 2012
Hola Castors i Llúdrigues, Aquest dissabte dia 2 de juny hi ha cau. Aquest cop no us explicarem res, serà un cau sorpresa!!! Heu de venir vestits amb roba que es pugui embrutar i sobretot amb moltes ganes de passar-vos-ho bé. Fins aquest dissabte.

Festa d'Agrupament

Hola Castors! Aquest cap de setmana hi ha la Festa d'Agrupament, una sortida que farem amb totes les unitats, i anirem a un camp a Sobremunt. Hem quedat dissabte a les 12 del matí al Tub , i heu de dur dinar, berenar, sopar i esmorzar.  Pot ser que faci fred, així que porteu roba d'abric, i anirem en tendes. El diumenge hi ha el dinar amb els pares, heu de portar menjar pels nens, i una mica pels caps. Heu de ser a les 10.30 al camp, aquí teniu les instruccions de com arribar-hi . Fins dissabte Castors! PD: Demanem molta puntualitat, sortirem amb bus tot l'agrupament, i som molta gent!

Cau 12 de Maig

Hola Castors! Sembla que aquest cau aprofitarem la caloreta que fa últimament, perquè el Castor Esteve ens ha dit que porteu roba que es pugui mullar, i, si voleu, de recanvi per canviar-vos QUAN ACABI EL CAU. Farem berenar conjunt, i cada escamot portarà una cosa: Escamot 1: Jaume, Mariona, Cristina, Martí, Berta i Irene. Portareu PA DE PESSIC . Escamot 2: Gemma, Ari, Rossy, Ferran A., Ferran P., Sergi i Cristian. Portareu SUCS  o CACAOLAT . Escamot 3: Laia, Kleidy, Estel, Marc, Àlex i Paulo. Portareu XOCOLATA . També recordem que aquest dissabte hi ha reunió de la Comissió de Pares i Mares(COPAIMA), podeu trobar més informació al seu blog  http://copaima.blogspot.com.es/ Sobretot demanem PUNTUALITAT .

FESTA ESCOLTA!!

Hola castors, Després d'uns dies sense cau esperem que hagiu descansat molt i que hagueu carregat les piles per aquest cap de setmana que ens toca la festa escolta!!!!!!   Pels que no sabeu en què consisteix la festa escolta us ho expliquem; es tracta de fer un cau a una plaça per fer moltes acticitats i donar a coneixer els escoltes a la ciutat de Granollers. Per tant aquest dissabte em de trobar-nos a les 4 de la tarda a la plaça de l'església amb mel foulard posat al coll ja que és super important portar-lo d'acord? i els pares us vindran a recollir a les 7 de la tarda aproximadament. Ens veiem dissabte castors! Esperem que vingueu amb moltíssimes ganes de passar-ho d'allò més bé! atentament, els caps de castors cucarells.