Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: abril, 2012
Aquest cap de setmana és lliure! Hola castors aquest caps de setmana no hi ha cau ja que al cole també feu festa i segurament molts anireu de cap de setmana amb els pares. Així que descanseu aquest cap de setmana i veniu amb ganes a la festa escolta que serà el dia 5 de maig! La setmana quebé us posarem tota la informació de la FESTA ESCOLTA! Un petó de part de tots els caps i que tingueu un bon PONT! Atentament: els caps de castors cucarells.

AQUEST CAP DE SETMANA SUPER SORTIDA!!!!!!

La sortida del cap de setmana 21-22 d’abril serà molt diferent les anteriors, ja que anirem a la Trobada de Demarcació Vallès-Maresme i dormirem amb tenda! Serà una sortida molt xula ja que podrem conèixer molts Caus nous i podreu observar que no sou els únics castors que ronden per aquestes contrades. Amb tot l’Agrupament anirem caminant a Parets del Vallès, allà ens trobarem amb altres agrupaments on farem activitats amb ells. Marxarem dissabte al matí, quedarem a les 9 del matí al Viena que hi ha de camí a Montmeló (*) i tornarem diumenge després de dinar, a l’estació de Granollers-Canovelles a les 16:45. Cal portar roba còmoda ja que caminarem fins a parets, tranquils que son pocs quilòmetres i després allà em de fer activitats. També cal portar roba d’abric, que després a la nit tenim fred, i si podeu portar les samarretes i el jerseis de color taronja millor que millor, ja que el taronja és el color de castors. Àpats: esmorzar, dinar, berenar i sopar de dissabte i el dinar de diu

CAU!

Estimats castors cucarells, com ja sabeu, aquest dissabte hi ha cau, però serà un cau especial. Caldrà dur el vostre joc preferit. Tot val menys els aparells electrònics, així doncs, sigueu creatius i porteu jocs ben guais per a jugar amb els altres castors. Caniques, “undir la flota”, corda per saltar, domino, tangram, etc. Penseu també en dur el foulard, i sobretot sobretot en ser molt puntuals! Per últim volem donar una INFORMACIÓ EXTRA que us pot interessar: Aquest diumenge dia 15 s'organitza una jornada de jocs i música al carrer al parc de ponent. L'horari és de 16:00 a 19:00. Hi haurà pallassos, música, activitats i xocolata per als més ràpids! Esperem veure-us per allà! I estigueu atents, perquè penjarem cartells per tot granollers, a veure si els veieu. És com aquest que us posem aqui: Fins dissabte!